Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće velika obnova

Zagrebačke bolnice postaju gradilišta, sele se mnogi odjeli: Obnova će trajati nekoliko godina

12.09.2022.
u 09:34

Od danas reorganizacija rada u Merkuru i Vinogradskoj. Radovi u Petrovoj i Vinogradskoj počinju u listopadu

Komentara 7

JU
JurajZrinski
10:35 12.09.2022.

Obnavljanje ruina iz doba austro-ugarske, umjesto da se sagradi barem jedna poštena nova bolnica u Zagrebu. Ne vidim zašto bi to morao bit mastodont tipa propalog pokušaja gradnje bolnice u Blatu. Pogledajte samo privatne bolnice tipa Agram i Sv. Katarina - dakle kad liječnici hoće radit može se to jako dobro i u puno manjem prostoru, naravno sa dobrom opremom.

Avatar grbadeva
grbadeva
09:40 12.09.2022.

Zgodno se prisjetiti da su te bolnice u vlasništvu države, pa ih i država obnavlja. Da nebi bilo, probudili se ovi na lokalnoj vlasti.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
12:14 12.09.2022.

Na jednoj strani grada izgraditi bolnicu u Blatu, na drugoj strani održavati, renovirati i po potrebi proširiti Dubravu i Zagreb je dobro zbrinut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?