Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada i poduzetna

Zagrebačka svodnica brinula se i o kontracepciji zaposlenica

prostitucija
AFP
19.01.2010.
u 17:00

Svodnica je u Zagrebu organizirala pružanje seksualnih usluga koje su stajale 400 kuna za pola sata ili 600 kuna za sat vremena. Ona je vodila brigu i o iznajmljivanju stanova, oglasima u novinama, plaćanju režija te kontracepcijskoj zaštiti.

Ivanu F. (22), poznatu policiji otprije po protupravnom lišavanju slobode, maksimirska policija sumnjiči za podvođenje djevojaka A.J. (22) iz BiH, Z.Č. (25) iz Zagreba, M.D. (24) iz Zagreba, poznatih otprije po prostituciji, te jedne 17-godišnjakinje.

Svodnica je u Zagrebu od studenog 2009. organizirala pružanje seksualnih usluga koje su stajale 400 kuna za pola sata ili 600 kuna za sat vremena. Djevojke su zaradu dijelile popola sa svodnicom. Ona je vodila brigu o iznajmljivanju stanova, oglasima u novinama, plaćanju režija te kontracepcijskoj zaštiti.

Policiji je sve prijavila jedna od njih i to nakon što su se međusobno posvađale.

Prostitucija se odvijala od studenog prošle godine. U pretrazi stanova 9. prosinca zatečene su 22-godišnjakinja, 24-godišnjakinja te 25-godišnjakinja, protiv kojih je podnesen optužni prijedlog te su dovedene sucu za prekršaje.

 Svodnica je u ponedjeljak u 12.15 uhićena na graničnom prijelazu Bajakovo, gdje je dobrovoljno, u dogovoru s policijom došla iz Novog Sada. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičena je dovedena istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Ivana F. uvjetno je osuđena zajedno s 45-godišnjakom zbog protupravnog lišavanja slobode 31-godišnjakinje, dok je njihov kolega 40-godišnjak osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog protupravnog lišavanja slobode 31-godišnjakinje te zbog posjedovanja 13 grama kokaina. Oteta 31-godišnja djevojka se s njima družila 1. kolovoza 2006. godine u Crikvenici. Kada ih je poželjela napustiti ugurali su ju u automobil i odvezli u hotelski paviljon. Tamo su joj zabranili izlazak i kontakt s nevjenčanim suprugom.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
12:17 19.01.2010.

Jos nisam sex-ao sa postenom zenskom ako ima koja platiti cu joj da sa njom jednom postenom to barem jednom u zivotu obavim.

OB
-obrisani-
06:44 20.01.2010.

kao da samo one se vole sexati ,dajte jedamput pustite na miru ženska bića koja dobrovoljno daju svoja lijepa tijela...koliko udanih žena i muškaraca vara svoje bračne partnere ,a zakleli se na vjernost ---ove se barem javno deklarišu ono što i jesu

OB
-obrisani-
20:46 19.01.2010.

Tako se vodi firma. Posao ide,plasman robe dobar, zdravstvena briga na nivou,naplata u kešu odmah,zaposlenici dijele zaradu. E, da je barem ova profesionalka bila na čelu Podravke.Nebi samo kumovi spremali lovu,svi bi bili i zadovoljeni i zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije