Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkao trgovinu

Zagrebačka policija moli građane da joj pomognu pronaći naoružanog razbojnika

pljačkaš PUZ
Foto: PUZ
1/5
11.10.2016.
u 12:08

Riječ je o muškarcu starom oko 25 godina, visokom oko 170 centimetara i mršavije građe koji je za vrijeme razbojstva bio odjeven u crne kratke hlače i plavu majicu kratkih rukava s natpisom 'REGATTA' i francuskom zastavom

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog razbojnika kojeg tereti da je 15. kolovoza u ulici Brune Bušića u Novom Zagrebu opljačkao trgovinu uz prijetnju vatrenim oružjem.

Riječ je o muškarcu starom oko 25 godina, visokom oko 170 centimetara i mršavije građe koji je za vrijeme razbojstva bio odjeven u crne kratke hlače i plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom.

Nepoznati razbojnik nosio je i šilt kapu tamne boje, sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu i bio je obuven u crne tenisice s plavim detaljima, objavila je policija.

Osim s ovim razbojništvom u novozagrebačkom Središću, policija osumnjičenog povezuje s još jednim razbojništvom počinjenim na sličan način u trgovini u nedalekoj Trumbićevoj ulici u Zapruđu, oko 16.30 sati, kada je nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu.

Građane koji imaju informacije o identitetu nepoznatog počinitelja policija moli da joj ih dojave na telefon 192, e-mail zagrebačka@policija.hr ili u najbližu policijsku postaju. 

Komentara 6

NE
Nemanadimak
16:32 11.10.2016.

policija moli?!? dajte izidjite na ulice i radite svoj posao, da ste u patrolama i da uistinu trazite razbojnike do ovih stvari nebi ni dolazilo ili u znatno manjem broju. ali svi znamo da se policija danas bavi samo promjetnim kaznama i staricama koje nemogu platiti račun za struju. i sada bi narod trebao rijesiti mjesto njih?

SU
subara
09:23 12.10.2016.

Kako kulturan mladić,sasvim mirno i hladnokrvono ponašanje. Svaka čast.

MX
Mister X
14:18 11.10.2016.

Kolika je nagrada za izdaju i rizik ? Na paravome zapadu je to znanje isplativo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije