Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNA KAZNA

Mladića (22) kaznili sa 118 tisuća kuna: Evo koje je prekršaje napravio

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marin Tironi/PIXSELL
01.03.2021.
u 11:57

Nakon što je policija završila s njim, odveden je sucu za prekršaje koji ga je kaznio novčanom kaznom od 118.000 kuna

S pomalo nestvarno viskom kaznom od 118.000 kuna kažnjen je 22-godišnjak koji je počinio niz prometnih prekršaja.

Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 27. veljače oko 23 sata upravljao Renaultom bjelovarskih oznaka Vrapčanskom ulicom u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Potok, naletio je na policijsku patrolu koja je bila u redovnoj vikend-kontroli prometa.

Policajci su mu dali znak da stane, no umjesto toga, 22-godišnjak je počeo bježati, nastavljajući vožnju Vrapčanskom ulicom u smjeru jugoistoka. Policajci su krenuli za njim,  a on je  jurcao Ulicom Jačkovina, Žagarovom, Ulicom Marije Terezije, Bolničkom cestom te drugim ulicama sve do Kolodvorske, pri čemu je, kažu u policiji, grubo kršio prometne propise.

Naime, tijekom vožnje u više je navrata prošao kroz crveno, vozio tzv. slalom vožnjom odnosno vozilom prelazio iz traka u trak, nepropisno  je koristio mobitel, a prilikom bijega, kako bi bio manje uočljiv, na vozilu je isključio svjetla. Kada je došao  do Kolodvorske ulice, zaustavio je vozilo, izašao iz njega te je pobjegao.

No uskoro je nađen i uhićen. Ustanovljeno je da je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 0,40  promila alkohola u organizmu. Testiranje na droge je odbio. Nakon što je policija završila s njim, odveden je sucu za prekršaje koji ga je kaznio novčanom kaznom od 118.000 kuna.

Komentara 4

AN
ANTIFA
16:28 01.03.2021.

Evo Haiku: Iskvarcani bez prebivališta - od naplate nema ništa

DU
Deleted user
12:51 01.03.2021.

Zanima me samo koliko se tih "astronomskih" kazni uspije naplatiti? Možda bi takve jazavce s viškom adrenalina i manjkom mozga bilo bolje zatvoriti i potjerati na javne radove (čišćenje ulica, kopanje kanala, uređivanje nasada po gradovima i sl.)

AS
atilla sb 1986
12:56 01.03.2021.

kod dare s njim..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije