Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalno oružje

Detalji ubojstva u Zagrebu: Bivši policajac (36) u ženu (30) ispalio četiri hica

Ubojstvo i samoubojstvo u Zagrebu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/19
30.11.2017.
u 10:38

Njegovo tijelo pronađeno je kod automobila koji je u njegovu privatnom vlasništvu

Muškarac koji je sinoć u Zagrebu ubio 30-godišnju ženu, a nakon toga presudio i sebi jest 36-godišnji bivši policajac D.Š. 

Muškarac je u ženu, koja je jučer oko 20.15 sati pronađena u Gradišćanskoj ulici, ispalio četiri hica. Njegovo tijelo pronađeno je kod automobila koji je u njegovu privatnom vlasništvu, a kako se neslužbeno doznaje, oružje iz kojeg je pucao ilegalno posjeduje

Komentara 10

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:02 30.11.2017.

i hadezeov župan u Požegi Alojz Tomašević također je imao ilegalni pištolj prilikom policijskog pretresa kuće zbog obiteljskog nasilja.

AN
ante92
12:41 30.11.2017.

Samo se ugledao u uglednike domoljubne provenijencije.

JU
juma
12:01 30.11.2017.

Sto je ovo? Neki novi trend u Hrvatskoj u kojemu se medjusobne nesuglasice ili raskidi veze ili braka rjesavaju kao u Turskoj tako sto zena dobije metak u glavu? Pod hitno prestati javno promovirati sund i trash i protjerati ih iz javnosti. Za pocetak ukinuti sve turske i meksicke sapunice i pustati serije poput Rosemunde Pilcher koje promoviraju aristokraciju, dobrotu i plemenitost bez krvi, batina, suza i placa. Isto vrijedi i za cajke i klubove u kojima se pusta taj macho trash u kojemu je zena dobra samo za 2 stvari - udariti i onu drugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije