Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u središtu zagreba

Zagreb: U stanu pronađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo

ubojstvo,očevid,preradovićeva (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/4
20.12.2012.
u 21:28

Iako policija tijekom očevida nije potvrdila da se radi o ubojstvu, neslužbeno doznajemo da su na tijelu Rade K. nađene sumnjive ozljede što upućuje na to da mu je netko presudio.

Tijelo Rade K. (62) pronađeno je u četvrtak u večernjim satima u prizemnom stanu u Preradovićevoj ulici u središtu Zagreba. Liječnici hitne pomoći koji su prvi stigli na mjesto događaja, a koje je pozvao sin preminulog, navodno više nisu mogli učiniti ništa. Iako policija tijekom očevida nije potvrdila da se radi o ubojstvu, neslužbeno doznajemo da su na tijelu Rade K. nađene sumnjive ozljede što upućuje na to da mu je netko presudio.

Točan uzrok smrti sa sigurnošću će pokazati nalazi obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu kamo će tijelo biti prevezeno, a u petak bi se trebale znati barem neke okolnosti smrti. Rade K. u ulici je, tvrde naši sugovornici, bio poznat po tome što je većinu vremena bio u alkoholiziranom stanju s time da je dobar dio vremena trošio i na vrijeđanje i psovanje svojih susjeda iz čista mira.

Radio je u poslovnici Hrvatske pošte na šalteru, no nakon što je prije nekoliko godina dobio otkaz, živio je od socijalne pomoći. Na istoj je adresi u Preradovićevoj ulici živio barem dvadesetak godina. Njegova je supruga preminula prije duljeg vremena, a u ulici kruži priča da joj je presudio upravo Rade K. koji je zbog toga navodno i odležao jedno vrijeme iza rešetaka.

Njihovu sinu jedincu Alenu K. , koji je s ocem zadnjih dvadesetak godina živio na istoj adresi u centru grada, u četvrtak je, tvrde susjedi, pružena liječnička pomoć zbog teškog psihičkog stanja u kojem se našao nakon očeve smrti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije