Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOVSKA POSLA

Zagreb: U razdoblju od pet sati pet razbojstava

24.02.2009.
u 18:21

ZAGREB – Prijeteći pištoljem nepoznati je muškarac u ponedjeljak iz automat-kluba Multi igra ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna. U klub u Ilici ušao je u 23.25 sati, isprepadao zaposlenice V. D. (22) i D. M. D. (27), ispraznio blagajnu i pobjegao. Slična sudbina zatekla je nekoliko sati prije i G. G. (34). U MHD trgovinu, u Velikogoričkoj ulici na Peščenici, u 19 sati upao je maskirani muškarac.

Zaprijetio joj je vatrenim oružjem, uzeo nekoliko tisuća kuna i otišao, a maskirani dvojac ispraznio je blagajnu Supersport kladionice u Ivanićgradskoj. U 21 sat ušli su u kladionicu, zaprijetili T. N. O. (24) i odšetali s nekoliko desetaka tisuća kuna. Nešto manji plijen bio je onaj lopovskog dvojca koji je u 20.40 sati opljačkao kiosk DKG u Ulici grada Vukovara.

Jedan od napadača udario je LJ. N. (39) dok je drugi ispraznio blagajnu te su obojica pobjegli s nekoliko tisuća kuna. Najgore je u pljačkaškim pohodima prošla R. Đ. (39). U 18.55 sati u Tiskovu trgovinu upao je neki muškarac i prijeteći joj metalnim predmetom tražio novac. Kako mu nije htjela predati novac, odgurnuo ju je i udario šakom. Iz trgovine je ukrao novac i bonove za mobitel vrijedne više od tisuću kuna te pobjegao. LJ. N. lakše je ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB “Sestre milosrdnice”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije