Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB PLIVA U VODI I DUGOVIMA

Zagreb u raspadu, cure milijuni: Cijevi su stare 80 godina, za Selsku nema novca od države

30.09.2021.
u 07:31

Zagreb pliva u vodi i dugovima, dio novca je stigao, ali pomaci se ne vide. Novca nema ni kod ministra Ćorića. 'U razgovoru o vodovodnim mrežama obavijestio sam gradonačelnika Tomaševića o planiranim projektima. Financirat će se 33, ali, nažalost, Selska cesta nije među njima', kazao je Ćorić.

Ključne riječi

Komentara 91

GO
GoodMorningKifla
08:54 30.09.2021.

Koja selendra:DDD

DU
Deleted user
08:16 30.09.2021.

Cure milijuni! Čekajte malo - to je obična H2O, a druga je priča što Zagreb toliko skupo naplaćuje m3 vode svojim građanima (duplo više od Ljubljane, primjerice). Pa ta fraza da cure milijuni - jap, tako je to iz zornog kuta onih grabežljivaca koji bi naplatili i zrake Sunca jer su na vlasti. Gledajte slučaj Irske - gdje je voda besplatna , a naplaćuje se samo njena prekomjerna potrošnja jer recimo .8 m3 je dosta za svakodnevne potrebe prosječne obitelji. Kako njima onda ne cure milijuni...

TR
trandri
12:49 30.09.2021.

Danas u Ljubljani potopljeno 500 zgrada nakon pljuska, kad se to dogodilo u Zagrebu? Vi MOŽEMO botovi i mediji ste Bandiću radili cirkuse zbog jedne lokve.. On je sad prošlost, novi su zajahali vlast i 100 puta su gori odd prethodnika. MOŽEMO i Tomašević su više štete napravili Zagrebu u 100 dana nego Bandić u 20 godina. Više je smeća, više je grafita, prema MUP statistikama više je kaznenih djela po gradu, više je ubojstava, socijalno najugroženiji imaju manje prava, MOŽEM gradske službe se na javljaju na telefon kada ih trebaš, sve je gore nego prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?