Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stali im na kraj

Zagreb: Privedeno 11 osoba zbog droge vrijedne 120 tisuća kuna

droga
Foto: PUZ
1/3
10.06.2010.
u 12:07

Zaplijenjeno je 150,1 gram kokaina, 110,6 grama heroina, 21 gram amfetamina, 51 tableta heptanona i 1,8 grama marihuane.

Zbog zloporabe droga uhićeno je 11 osoba na zagrebačkom području, a zaplijenjeno je 150,1 gram kokaina, 110,6 grama heroina, 21 gram amfetamina, 51 tableta heptanona i 1,8 grama marihuane.

M. B. (40) osumnjičen je da je nabavljao veće količine heroina i kokaina i skrivao ih u unajmljenoj garaži u Novom Zagrebu te osobno ili preko osumnjičenog P. H. (36) preprodavao droge koju je većim dijelom kupovao osumnjičeni Z. M. (55), koji je neprijavljen živio u unajmljenom stanu u naselju Vrbani.

U pretrazi garaže u Novom Zagrebu pronađeno je 35 grama heroina i 150 grama kokaina, a prilikom uhićenja kod P. H. pronađena je manja količina kokaina. U pretrazi stana Z. M. pronađeno je 50 grama heroina, digitalna vaga za precizno mjerenje te pištolj koji je osumnjičeni ilegalno posjedovao, a u automobilu koji koristi pronađeno je pet grama heroina.

Njih trojica su, uz kaznenu prijavu, privedeni istražnom sucu Županijskog suda. Prijavljeno je još devet osoba, osam je pušteno da se brane sa slobode, a jedna osoba je u bijegu. Sedam osoba, među kojima su dvije žene, sumnjiči se za preprodaju droge, a dvije osobe za neovlašteno posjedovanje.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na 120.000 kuna, dok u uličnoj preprodaji dostiže i znatno viši iznos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije