Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propust

Zagreb: Pobjegao iz zatvorske bolnice i pokušao tri razbojstva

zatvor
Duško Marušić
15.03.2010.
u 11:32

Muškarca je uz fizičku prisilu uhitila interventna policija u kafiću u zagrebačkoj Ilici.

Zbog 22-godišnjeg muškarca, policiji poznatog zbog podebljeg dosjea, koji je u nedjelju oko osam sati pobjegao iz Bolnice za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj u Zagrebu te pokušao počiniti tri razbojstva, na nogama je bila gotovo čitava policija u metropoli.

Neslužbeno doznajemo da je muškarcu koji je u Remetincu završio zbog niza imovinskih delikata bila izrečena i mjera psihijatrijskog liječenja.

U bolnici je pak radio kao pomoćno osoblje u kuhinji. U nedjelju je upravo ondje iskoristio priliku te pobjegao. Oko deset sati već je bio u Ilici, gdje je pokušao opljačkati kladionicu Germania Sport, no uspjeha nije imao. Za nekoliko je minuta isto pokušao učiniti i u obližnjem kiosku Tiska, a kada ni tamo nije uspio, kroz nekoliko je minuta ponovno pokušao opljačkati i drugi kiosk Tiska.

Kod sebe je imao papirić na kojem je pisalo da traži novac te ga je predavao zaposlenima u pokušaju pljački. U međuvremenu je o događaju obaviještena i policija, koja je kod njega naknadno pronašla i nož koji je ovaj i izvadio za pokušaja jedne od pljački, no njime nije nikoga ozlijedio.

Muškaraca je oko 10.30 sati uhitila interventna policija u kafiću u zagrebačkoj Ilici. Vezali su ga lisičinama te doveli na obradu u postaju nakon čega je vraćen u bolnicu. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Komentara 4

RA
razočarani1
12:01 15.03.2010.

kakav luzer.hahaha

OB
-obrisani-
07:56 16.03.2010.

radišan čovjek ,voli svoj zanat neizmjerno,izgleda da liječenje loše utječe na njega

OB
-obrisani-
14:52 16.03.2010.

doživotni zatvor za njega i luđake, ubojice......ally

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije