Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava

Zagreb: Nasrnuo automobilom na policiju pa ga prostrijelili

pucnjava (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
08.06.2011.
u 23:04

Tijekom naleta automobila, policajci su navodno pucali u gume

U zagrebačkom naselju Kozari bok u srijedu u 17.30 sati  policija je pucala prema 21- godišnjaku koji je je prevezen s ustrijelnom ranom na lijevoj potkoljenici u KB Dubrava.

Prema dostupnim informacijama, policajci su tijekom redovite ophodnje pokušali zaustaviti automobil. No, umjesto da se zaustavi na policijsku naredbu, vozač je više puta krenuo na policajce pokušavši ih na taj način izgurati, što mu je na kraju i uspjelo.

Tijekom naleta automobila, policajci su navodno pucali u gume. U pucnjavi je stradao 21-godišnji M. O.. Liječnici su, kako smo neslužbeno doznali, metak uspješno izvadili bez operacije, te se mladić nalazi izvan životne opasnosti.

Policija nastoji utvrditi kako je do pucnjave došlo, te što se zapravo dogodilo, rekli su iz PUZ-a.

Komentara 80

MA
marabuntaa
08:50 09.06.2011.

neznam zašto policija komplicira stvari pucajući iz pištolja...? automatska puška je puno efikasnija.

ZE
zeljkozeljko
08:52 09.06.2011.

\"bune\" ne piši (govori) o onom što nemaš pojma. slovenci su na početku devedesetih plačali svima koji su htjeli biti slovenci jer im je trebao broj za državu. Pa je danes slovenc in se kliče MUJO.

DU
Deleted user
23:43 08.06.2011.

kad netko pokuša izguratu policajce s ceste-to je napad na službenu osobu i takvog treba upucat. auto koji je propucan je noviji auto marke BMW, u njemu 21-godišnjak i to u- kozari boku čista posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije