Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Zagreb: Na zebri pregazio umirovljenika

poginuo pjesak (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
21.02.2011.
u 07:15

Zbog nesreće je na oko sat vremena zaustavljen tramvajski promet u smjeru istoka.

Vozač Peugeot Boxera u dobi od 32 godine danas je oko 6.30 sati na pješačkom prijelazu u Zagrebu pregazio 89-godišnjaka. Na križanju Maksimirske ceste i Fakultetskog dobra naletio je na umirovljenika koji je njemu s desne strane htio prijeći cestu, a od siline udarca na mjestu je umro.

Policija je ustanovila da se vozač, koji se tog jutra vozio prema istoku grada, nije pridržavao propisane brzine kod pješačkog prijelaza. Zbog nesreće je na oko sat vremena zaustavljen tramvajski promet u smjeru istoka. Tijelo je pak prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

.

Komentara 21

KE
Kex
09:31 21.02.2011.

tko zna ko je kriv...ali... prodjem preko tog pjesackog barem 2-3 puta dnevno kao vozac i nebrojeno puta sam vidio pjesake kamikaze koji misle da se auto moze zaustaviti za 5m jer su oni eto odlucili prijeci preko odmah. rijetki su oni koji pricekaju da auti uredno stanu (a trebali bi cim vide da pjesak ceka prijelaz) i onda krenu... s druge strane isto tolko puta sam stao pjesaku da moze proci, a nadrkana budala iza mene je zakljucila da ja kocim bezveze i uredno me pretekla pod punim gasom po tramvajskoj pruzi i najcesce proleti pored samog pjesaka koji je uglavnom onda sav isprepadan...ili mrtav...kako god...

XN
xnet0822
10:09 21.02.2011.

Da je prelazio preko zebre, to mu se ne bi dogodilo ...

LO
lopata
07:28 21.02.2011.

Pa ak ima vezu nema veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije