Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bošnjački lobisti pridobili Berlin

Zagreb jača dijalog s Washingtonom zbog položaja Hrvata u BiH

10.06.2022.
u 08:48

Stasala je nova generacija političara u parlamentima i vladama europskih zemalja, čiji su roditelji u ratu izbjegli iz BiH, i oni lobiraju isključivo za interese Bošnjaka

Komentara 63

Avatar Zavratnica
Zavratnica
09:35 10.06.2022.

HDZ-SDSS vlada naoružava Ukrajinu,zbrinjava izbjeglice, poskupljuje sve zbog svojih "saveznika" i vodi nas u tešku gospodarsku situaciju, de facto ulazi u rat sa Rusijom, a zauzvrat od svojih saveznika ne može osigurati niti prava Hrvata u BiH.

NV
novo vriijeme
09:31 10.06.2022.

Washington je taj koji drži Hrvate u Bosni za taoce prvo doznati zašto i koji je plan. Ići će nas zavlačiti za nos dok i tamo ne izbije rat a preostali Hrvati isele ili poginu.

Avatar Dragovit
Dragovit
09:17 10.06.2022.

Amerikanci drže bošnjačku stranu. Gasi svjetlo i motaj kablove Grliću Radmane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?