Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrava, Zagreb

Prijatelja polio benzinom pa ga spašavao: 'Oni su kao mala djeca'

Kuću Matije K. policija je zapečatila
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
16.01.2018.
u 21:35

Matija K. (62) je Milana S. (62) namjerno zapalio, zatim ga je otpratio do kuće odakle je Milan telefonom nazvao susjedu i rekao joj “da umire”

Da se oni ne podnose davno bi se poubijali, ali nije to tako. Njih dvojica su vam kao mala djeca, stalno se svađaju, a ne mogu jedan bez drugog – slikovito opisuje stariji gospodin odnos Matije K. (62) i njegova vršnjaka Milana S. koji su u ponedjeljak u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi nasrnuli jedan na drugog, a sve je završilo tako da je Matija prijavljen zbog pokušaja ubojstva “najboljeg prijatelja” Milana koji je trenutačno u bolnici jer je zadobio po život opasne ozljede.

Prema policijskom izvješću, Matija je Milana polio benzinom i zapalio mu odjeću.

– Milan živi na dnu ulice, a Matija na vrhu. Sve je započelo ujutro kad je Matija otišao piti kod Milana, a onda su se prebacili kod susjeda, gdje su pili dio popodneva. Nakon tog su otišli kod Matije gdje su nastavili piti i raspravljati o onim tipičnim našim pričama, ustaše i partizani i tako to – kazuje jedan od svjedoka događaja.

Matija K. u jednom je trenutku uzeo bocu s benzinom koji je polio po Milanu S. i zapalio ga, a nakon samo nekoliko trenutaka je vodom počeo polijevati Milana i pomagati mu. Milan je potom istrčao iz kuće i ulicom krenuo prema svom domu, ali je putem pao i ostao ležati na cesti. Matija je zatim došao do njega, podigao ga i pomogao mu da dođe do kuće. Policiju je o događaju obavijestila hitna koju je pozvala Milanova susjeda nakon što ju je Milan nazvao i rekao joj “da umire”.

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neutina
15:20 17.01.2018.

O da autore člank:O, sad čemo ih uspoređivati s djecom,možda damo djeci ideju,da čine jednako....

NB
nikola.boromisa11
06:37 17.01.2018.

Bilo bi pošteno od popova da narodu objasne odakle je crkvi došao taj opljačkani novac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije