Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zagreb devastiran, a iz svijeta tek kurtoazni izrazi solidarnosti

Strašan požar u pariškom Notre-Dameu prije godinu dana ujedinio je čitav svijet, a Zagreb se danas osjeća usamljeno i posramljeno, kao da je sam kriv za katastrofalni potres

Komentari 3

DU
Deleted user
11:05 06.04.2020.

Bitno je da nabavimo milijardu kuna za plaćanje obveza koje smo preuzeli Istanbulskom konvencijom. To je ostavština HDZ-ove Plenkovićeve vlade. Dodatan pad fertiliteta, povijesno iseljavanje, izostanak realnih reformi, cementiranje 556 jedinica lokalne samouprave, cementiranje uhljebljeničko-klijentelističkog mentaliteta. Nisam glup - i SDP i IDS i HNS funkcioniraju isto. Dakle, uz sve obveze koje imamo kako bi sve ovo poplaćali, sada treba nabaviti gotovo jedan posto ukupnog državnog proračuna za genderističku agendu.

VL
DU
Deleted user
10:00 06.04.2020.

uzdaj se use i u svoje kljuse

VL
MA
Marina58
19:14 06.04.2020.

Pa toliko placamo prema vatikanskim ugovorima koliko ono vec godina?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.