Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Zagreb: Automobilom naletio na quad i ozlijedio vozača

quad (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
08.08.2010.
u 12:04

Quad je na nadvožnjaku ostao prevrnut dok je vjetrobran toyote bio razbijen najvjerojatnije od udarca vozača u staklo.

Vozač quada ozlijeđen je u jutarnjim satima kada je na njegovo vozilo naletjela toyota yaris na nadvožnjaku Avenije Većeslava Holjevca iznad Slavonske u neposrednoj blizini Nacionalne sveučilišne knjižnice.

Quad je na nadvožnjaku ostao prevrnut dok je vjetrobran toyote bio razbijen najvjerojatnije od udarca vozača u staklo. Vozaču quada je razbijena glava, a nije poznato je li nosio kacigu. Interventni tim Hitne pomoć je muškarcu pomogao odmah na cesti te su ga žurno prevezli u bolnicu.

Zbog nesreće je došlo do zastoja u prometu

Ključne riječi

Komentara 7

JA
jadniste
12:42 08.08.2010.

Neko je prosao kroz crveno....dal razbijac ili razbijeni.....to lezi na nasoj miliciji

X0
xx71_09
16:00 08.08.2010.

Opet sudar na križanju Bauerove i Martićeve. Ovaj puta su oba automobila završila na pješačkom nogostupu. Ženu iz jednog automobila odvela je hitna, mogući lakši potres mozga i šok, nije bilo vidljivog krvarenja. Srećom, ni ovaj put nije stradao niti jedan pješak. RODITELJI, upozorite svoju djecu koja će uskoro tuda ići u školu neka idu JUŽNOM stranom Martićeve ili ZAPADNOM stranom Bauerove!!! Lani je lopina Bandić, tada je još bio član SDP-a, napravio rekonstrukciju tog križanja. Horizontalnu signalizaciju iscrtavalo je poduzeće iz Rijeke, valjda u Zagrebu ne postoji niti jedno koje je to u stanju napraviti. Tko zna po kojoj vezi su dobili koncesiju oni koji održavaju semafore, svako malo nešto popravljaju na njima. Kako su i policija i vozač jednog od automobila koji je sudjelovo u sudaru gledali i uslikavali semafor u Bauerovoj, osim što nedostaje ona zaštita od odbljeska sunca, očito da s njim nešto nije u redu, Mislim da bi tamo trebalo postaviti ležeće policajce prije nego netko pogine! pozdrav vaš zmijicamala

MA
matan91
15:54 08.08.2010.

Ako se želiš ubit ili unsrećiti sebe i drugoga, uzmi quad. Ta stvarčica sigurno nema niti jednu NCAP zvjezdicu. Ne znam uopće zašto daju tim tzv. vozilima da se voze po cesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije