Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA JE MIŠLJENJE

Zagovarala je nenošenje maski pa brisala videa kada joj je korona ušla u obitelj

Pozivala je na nenošenje maski, a onda su joj tri člana obitelji preminula
Twitter
11.12.2020.
u 13:07

Otkrila je da se njezina teta također bori za život na respiratoru, ali i ona je ubrzo umrla. Zbog svojih je izjava naišla na mnoštvo negativnih kritika internetskih korisnika, koji su je prozvali sebičnom.

Jada Woods (26)  na svom je TikTok profilu ranije objavljivala videe u kojima je zagovarala nenošenje maski i objašnjavala zašto su one štetne, ali nakon što su joj od posljedica koronavirusa umrla tri člana obitelji, promijenila je mišljenje. 

Ubrzo nakon toga obrisala je videe, a u jednom je bila rekla kako smatra da maske nisu potrebne.

- Mislim da iza odluke o obvezi nošenja maski stoje neki vladini razlozi, komentirala je tada.

No, u novom videu Jada se pojavljuje plačući i objašnjava pratiteljima kako ide na ujakov sprovod i kako će dan nakon morati ići i na sprovod djedu.

Otkrila je da se njezina teta također bori za život na respiratoru, ali i ona je ubrzo umrla. Zbog svojih je izjava naišla na mnoštvo negativnih kritika internetskih korisnika, koji su je prozvali sebičnom.

- Tko zna koliko ljudi si ugrozila. Nije mi te žao, poručili su joj. 

Ključne riječi

Komentara 15

PI
Pipiripi4
18:58 11.12.2020.

Još uvijek NE vjerujem u silnu moć korone. Prevara!!!

MI
michael29
21:36 12.12.2020.

Novinari vecernjeg bas ste budake.S cime se vi bavite.GDJE VAM JE VAS SMRDLJIVI AVATAR? DA LI JE I ON DOBIO KKRONU PA SE SAD LIJECI. DABOGDA DA SE VISE NIKAD NE VRATI.

MI
michael29
21:37 12.12.2020.

Glupaca ne zeli nositi masku i sad joj se to obilo o glavu i njezinu obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije