Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branitelji

Zagorski branitelji osvojili 11 mjesto na državnom natjecanju

'                               '
''
20.09.2010.
u 16:05

U potezanju konopa zagorska ekipa bila je posljednja, a ispala je već u pretkolu u zagorskom derbiju od Varaždinaca

Podružnica Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko - zagorske županije proteklog je vikenda sudjelovala na 15. Sportskim igrama dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koje je održano u Požegi.

Među ekipama iz svih hrvatskih županija i grada Zagreba, Zagorci su na kraju ekipno zauzeli 11 mjesto. Najbolji rezultat ostvarili su stolnotenisači u sastavu Krešimir Maras, Tomislav Kaćavenda i Anđelko Zrinski koji su ekipno bili drugi iza Primorsko - goranske županije. Zagorska ekipa u streljaštvu bila je na kraju ekipno treća, nogometaši su bili peti, šahisti deveti, ekipa u boćanju bila je 18., a ekipa u potezanju konopa posljednja 20. ispavši već u predkolu u zagorskom derbiju od Varaždinske županije. U Požegi je među više od tisuću branitelja iz cijele Hrvatske bilo ukupno 35 Zagoraca. Nakon natjecanje, druženje branitelja nastavljeno je uz domjenak i glazbu do sitnih sati i u restoranu. Iduće godine domaćini braniteljskih susreta bit će u Plitvicama Ličko -senjska županija. (mlm)

Podružnica Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije protekli je vikend sudjelovala na 15. sportskim igrama dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koje je održano u Požegi.

Među ekipama iz svih hrvatskih županija i grada Zagreba Zagorci su na kraju ekipno zauzeli 11. mjesto s ukupno 75 osvojenih bodova.

Najbolji rezultat ostvarili su stolnotenisači u sastavu Krešimir Maras, Tomislav Kaćavenda i Anđelko Zrinski, koji su ekipno bili drugi iza Primorsko-goranske županije, koja ih je svladala u dramatičnom finalu 3:1.

Zagorska ekipa u streljaštvu, koju je predvodio Branimir Horvat, bila je na kraju ekipno treća, nogometaši koji su lani osvojili prvo mjesto bili su peti, šahisti deveti, ekipa u boćanju bila je 18., a ekipa u potezanju konopa posljednja 20. te je ispala već u pretkolu u zagorskom derbiju od Varaždinske županije.

U Požegi je među više od tisuću branitelja iz cijele Hrvatske bilo ukupno 35 Zagoraca. Nakon natjecanje branitelji su se nastavili družiti uz domjenak i glazbu do sitnih sati i u restoranu.

Iduće godine u Plitvicama domaćin braniteljskih susreta bit će Ličko-senjska županija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije