Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj vikendica
Povratak na članak

Zagorec teže govori jer mu je operirana čeljust

Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral, svjedočio je da se na kolegiju GS-a raspravljalo o vikendici Antuna Šporera.

Komentari 8

SR
sta_reci
19:22 15.11.2011.

Ja ovog nebi drzala u zatvoru, nego na Trgu na stupu srama, ... od najsiromasnijeg geodeta dogurati do milijardera na racun drzave i drzavljana, u par godina, pa to trebas biti ****, to se nemoze naucit na fakultetu, to tii mora biti u krvi. General .. a nije jedini. Ni ostali ne zive od generalske place ili penzije, svi su neki tajkuni, menadzeri, vlasnici .. takvi nisuvodili rat za Hrvatsku nego .. ZNA SE.

VL
Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
21:19 15.11.2011.

Ne Zagorec ,već General Zagorec koji je dobio čin Generala jer je vozio Generala Tusa. Pušku nije nikada vidio osim u filmu Bitka na Neretvi

VL
TO
Toni50
22:26 15.11.2011.

(Remetinec u kojem izdržava kaznu nema stomatološku ordinaciju, op. a.), Ali je zato remetinec u metropli hrvata i ponosi se svojom europskom kulturom tj. istim nivom kao i BIH sa svojim čućavcima !!!

VL
TO
Toni50
22:42 15.11.2011.

Gospon general Zagorec leži u zatvoru jel je EU naredio da ga se kazni jel je dokazano da je kršio embargo, a da nebi to bio predmet suđenja onda se dobro dogodi drgo hrvatsko kamenje koje je vidio samo otmičarr njegovog dijeteta Petrać.Kojem je Mesić i pomilovanje dao na znanje sve ostalo je sranje ...

VL
BA
Bay
14:19 16.11.2011.

Uzeti mu sve nekretnine i pokretnine pa ćete vidjeti kako će napuhani narcisoid odmah lakše govoriti...

VL
SE
sestravlatka
06:39 17.11.2011.

Zasto se svi zločinci razbole kada odu u zatvor?

VL
HR
hrvatin
13:26 17.11.2011.

Drzi se generale,sve ce biti dobro.Covjek je osudjen zbog dragulja koje nitko nije vidio osim cistacice,a osudi je pomoglo svjedocenje protiv njega koje je dao otmicar njegova sina!?Po tome se vidi koliko je \"pravedno\"osudjen.Zar nije logicno da onaj koji treba oruzje,dade dragulje onome tko oruzje prodaje,a ne da taj njemu daje i oruzje i dragulje? I zar je logicno da onaj tko je ukrao 5 milijuna dolara u draguljima dobije samo sedam godina zatvora?Ako je to zaista tako u zakonu,onda bi svatko isao u zatvor sedam godina za toliko novaca.Mozda nisam u pravu,ali evo,glasno razmisljam....Inace prezirem lopove vise od svega,ali nesto u meni mi govori da ovdje postoje drugi razlozi.

VL
KU
kumek69
14:43 17.11.2011.

Da sad malo teže govori... mislim da još malo nebude ništa trebal govoriti.. Mjernik , izgleda da je za vrijeme rata dobro mjeril ? Obični ljudi kredit mogu dobiti uz osiguranje plaćanja 1:10 , možeš založiti nekretninu vrijednu 200.000 Eurr za kredit od 20.000 EUR-a, a gospodin kredit od Hypo alpe adrie dobije na povjerenje ... zanimljivo ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.