Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zagorci ne daju Kumrovec Crkvi, novcem EU obnovili bi Titoland

Novi Forum sutra u naslovnoj temi donosi svih 112 zahtjeva civilnog društva novoj vladi za bolju i drugačiju Hrvatsku
10. studenoga 2011. u 15:34 141 komentara 13 prikaza
forum
Foto: VL

Novi Forum sutra u naslovnoj temi donosi svih 112 zahtjeva civilnog društva novoj vladi za bolju i drugačiju Hrvatsku. Otkrivamo i što nas očekuje u posljednja tri tjedna kampanje, kada lica stižu na plakate, a političari autobusima kreću od grada do grada.

Samo u  Forumu pročitajte prvi veliki intervju dr. Nenada Bana, našeg kemičara kojem predviđaju Nobelovu nagradu, koji otkriva zašto je otišao iz Hrvatske i zašto se nikad neće vratiti. Predsjednik uprave HRT-a Josip Popovac otkriva zašto nisu mogli dati izvanredni otkaz Dijani Čuljak i kako će otpustiti 400 ljudi koji su višak prema planu restrukturiranja HRT-a.

Forum donosi reportažu iz Kumrovca koji Zagorci žele obnoviti novcem iz europskih fondova i urediti novi kulturno-turistički kompleks umjesto da država Titovo naslijeđe preda na upravljanje Crkvi.  Donosimo i veliku reportažu o kaosu u Grčkoj gdje su policajci prestali loviti kriminalce, mladi masovno bježe iz zemlje, a centar Atene zaposjeli su beskućnici i narkomani. U novom broju tjednika pročitajte profil Mate Granića uoči svjedočenja protiv svog bivšeg jamca Sanadera na kojem će morati braniti – sebe. Otkrivamo i da su se Hrvati konačno počeli pametnije kladiti na sport pa sve manje kladionica zarađuje.

Novi Forum, od sutra na svim kioscima, stvarali su Jasmina Popović, Josip Šarić, Lana Cavar, Krešimir Macan, Marko Rakar,  Marinko Jurasić, Srećko Horvat, Igor Flak, Đelo Hadžiselimović, Davor Rostuhar, Vladimir Šagadin, Goran Gerovac, Edi Jurković, Diana Glavina, Arsen Oremović, Tatjana Bartaković, Barbara Matejčić, Mario Jurjević...

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • Avatar babatero
  babatero:

  Ako budu išli bagerima, neka paze na drveće, šteta je.

 • -obrisani-:

  Zivio drugTito! Dolje klerofasisticki lopovi i prodavaci magle!

 • actros:

  mozda da se ipak da crkvi u vlasnistvo jer ako se tito ukaze iznad kumrovca, moglo bi se zaraditi puno para......