Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORUM

Zagorci ne daju Kumrovec Crkvi, novcem EU obnovili bi Titoland

forum
VL
10.11.2011.
u 15:34

Novi Forum sutra u naslovnoj temi donosi svih 112 zahtjeva civilnog društva novoj vladi za bolju i drugačiju Hrvatsku

Novi Forum sutra u naslovnoj temi donosi svih 112 zahtjeva civilnog društva novoj vladi za bolju i drugačiju Hrvatsku. Otkrivamo i što nas očekuje u posljednja tri tjedna kampanje, kada lica stižu na plakate, a političari autobusima kreću od grada do grada.

Samo u  Forumu pročitajte prvi veliki intervju dr. Nenada Bana, našeg kemičara kojem predviđaju Nobelovu nagradu, koji otkriva zašto je otišao iz Hrvatske i zašto se nikad neće vratiti. Predsjednik uprave HRT-a Josip Popovac otkriva zašto nisu mogli dati izvanredni otkaz Dijani Čuljak i kako će otpustiti 400 ljudi koji su višak prema planu restrukturiranja HRT-a.

Forum donosi reportažu iz Kumrovca koji Zagorci žele obnoviti novcem iz europskih fondova i urediti novi kulturno-turistički kompleks umjesto da država Titovo naslijeđe preda na upravljanje Crkvi.  Donosimo i veliku reportažu o kaosu u Grčkoj gdje su policajci prestali loviti kriminalce, mladi masovno bježe iz zemlje, a centar Atene zaposjeli su beskućnici i narkomani. U novom broju tjednika pročitajte profil Mate Granića uoči svjedočenja protiv svog bivšeg jamca Sanadera na kojem će morati braniti – sebe. Otkrivamo i da su se Hrvati konačno počeli pametnije kladiti na sport pa sve manje kladionica zarađuje.

Novi Forum, od sutra na svim kioscima, stvarali su Jasmina Popović, Josip Šarić, Lana Cavar, Krešimir Macan, Marko Rakar,  Marinko Jurasić, Srećko Horvat, Igor Flak, Đelo Hadžiselimović, Davor Rostuhar, Vladimir Šagadin, Goran Gerovac, Edi Jurković, Diana Glavina, Arsen Oremović, Tatjana Bartaković, Barbara Matejčić, Mario Jurjević...

Ključne riječi

Komentara 141

DU
Deleted user
16:04 10.11.2011.

Ako budu išli bagerima, neka paze na drveće, šteta je.

OB
-obrisani-
15:43 10.11.2011.

Zivio drugTito! Dolje klerofasisticki lopovi i prodavaci magle!

AC
actros
17:27 11.11.2011.

mozda da se ipak da crkvi u vlasnistvo jer ako se tito ukaze iznad kumrovca, moglo bi se zaraditi puno para......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije