Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO BILO KAKVA VODA

Zadranka ogorčena: Čašu vode naplatili su šest kuna. Odgovor slastičarnice još više razljutio ljude

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
21.08.2021.
u 09:07

Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja, pravdaju se iz slastičarnice

Neugodno iskustvo doživjela je jedna Zadranka u slastičarnici na poluotoku kada su njezinoj majci čašu vode naplatili šest kuna.

Iako njezina majka nije naručila vodu u boci već onu iz slavine, na računu joj je bilo ispisano kako će vodu uz sladoled morati platiti, piše portal 057info.

- Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite kapučino s čašom vode, jer vam od sada deci vode, navodno filtrirane ili kakve god, naplaćuju po dvije kune. Dakle, ovakva čaša sa slike šest kuna. Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu... Pa nema više ni besplatne vode uz kave - komentirala je ogorčena Zadranka.

U raspravu su se uključili mnogi Zadrani koji su bili iznenađeni ovom novom uslugom, a javili su se i iz slastičarnice:

-  Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namjere bile najbolje da našim gostima pružimo vodu koja je kvalitetnija i zdravija. Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja. Gosti će i dalje moći odabrati žele li besplatnu vodu koja je iz slavina ili žele normalnu, odnosno gaziranu vodu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje.

No, odgovor nije zadovoljio Zadrane.

- U redu bi bilo pitati prilikom narudžbe želi li gost običnu ili tu "filtriranu". Dovoditi gosta pred gotov čin je krajnje neprofesionalno - komentirao je jedan Zadranin.

Ključne riječi

Komentara 172

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:33 21.08.2021.

a jesu li joj naplatili i zrak koji je udisala, jer ako pročišćuju vodu... pa valjda onda pročišćuju i zrak???

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:15 21.08.2021.

Covjek je prodavao ljudima stroj za susenje vesa na solarni pogon za 50 $, radilo se o striku za ves.

DU
Deleted user
10:27 21.08.2021.

Nećete ni vi do vijeka, kao i svi a i zaslužili ste jer ste pohlepni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije