Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJI ZADRANIN

Zlostavljao suprugu: Njenog oca ubo u trbuh i glavu, a brata u ruku i premlatio ga

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
14.09.2020.
u 18:50

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djel o je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru jučer je ispitalo hrvatskog 27-godišnjaka osumnjičenog da je od 2016. godine do 12. rujna 2020. u Zadru i jednom mjestu u okolici, iako svjestan da svojim ponašanjem ponižava i ugrožava svoju suprugu, te u cilju da kod nje izazove osjećaj straha, vrijeđao ju i bio fizički nasilan te joj prijetio. 

- Osnovano se sumnja i da je 20. lipnja 2020., u cilju da izazove osjećaj straha kod supruge, uputio joj ozbiljne prijetnje koje su kod oštećenice izazvale osjećaj straha za vlastiti život i za život članova njezine obitelji. Osnovano se sumnja da je 12. rujna 2020. došao vozilom do obiteljske kuće oštećenice u jednom mjestu u okolici Zadra i, u cilju da tjelesno ozlijedi brata oštećenice, izvadio skalpel i njime zamahivao prema oštećeniku te ga porezao u predjelu ruku i udarao šakom po glavi prijeteći mu.

Nakon što je iz kuće izašao otac oštećenice te stao između osumnjičenika i svog sina, osumnjičenik je, osnovano se sumnja, s ciljem da oca teško tjelesno ozlijedi, skalpelom ga porezao u predjelu trbuha, lijevog uha i ruke, prijeteći pritom obojici oštećenika. U daljnjem postupanju osumnjičenika su spriječili policijski službenici koji su došli na mjesto događaja.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djel o je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
19:48 14.09.2020.

4g nitko nista nije napravio!!! stoka i policija, i sudstvo i gradjani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije