Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Bivši ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu u Zadru tražio nadoknadu za nepostojeće putne troškove

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.03.2023.
u 11:53

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena je prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijevara i Krivotvorenje isprave  na štetu javne zdravstvene ustanove na području Zadra.

Sumnja se da je s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist,  u srpnju 2019. i veljači 2022. godine kao zaposlenik, svom poslodavcu predao lažno sačinjene izjave o načinu dolaska na posao kao i povratka s posla, zbog čega mu je u vremenu od siječnja do ožujka 2020. godine te od veljače 2022. do veljače 2023. godine isplaćena uvećana propisana naknada za putne troškove. 

Na takav način isplaćeno mu je ukupno 2107 eura naknade za putne troškove na koju nije imao pravo i za koji je iznos oštetio poslodavca.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena je prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Doznajemo da je riječ o Ivici Erliću, bivšem ravnatelju zadarskog Zavoda za hitnu medicinu

VIDEO Policija usred protesta u Parizu srušila prolaznika na pod

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije