Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Zadranin (59) prijetio ženi i kćeri 64-godišnjaka pa ga ovaj pokušao ubiti nožem

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
23.05.2022.
u 18:07

Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, protiv 64-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djela Ubojstvo u pokušaju, na štetu 56-godišnjaka.

Sumnjiči ga se da je u subotu, 21. svibnja u prijepodnevnim satima, u Zadru na gradskom predjelu Vidikovac, nakon fizičkog sukoba, uzeo nož s kojim je nasrnuo na oštećenog pri čemu ga je ozlijedio u predjelu ruke.Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Općoj bolnici Zadar gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede, a osumnjičenik je uhićen te priveden u prostorije policije.

Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, protiv 64-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. U nastavku postupanja policije, po zaprimljenoj kaznenoj prijavi, jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je 21. svibnja, prema dvije ženske osobe u dobi od 59 i 29 godina uputio ozbiljne prijetnji koje su kod njih izazvale strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Protiv 56-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Neslužbeno doznajemo da je 64-godišnjak koji napao 56-godišnjaka suprug i otac napadnutih žena. 

VIDEO Stigao prvi prijedlog za istražni zatvor zbog nereda navijača nakon derbija, odvjetnik jednog od uhićenih: Policija ga je nasilno izvukla iz auta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije