Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zadovoljan kupac – temelj dugoročnog uspjeha!

Alfa stan
Foto: PR FOTO
1/12
PR
Autor
PR članak
08.12.2014.
u 08:45

Lanište, mladi i perspektivni zagrebački kvart, može se pohvaliti novim projektom Alfa stana.

Upravo su budući Jarunski most koji će popularno „zagrebačko more“približiti svim zaljubljenicima u prirodu i rekreaciju, blizina svim bitnijim sadržajima (vrtić, škola, trgovački lanci) te shopping centru Arena sa svojim širokim izborom trgovina, kafića i zabave i gradskoj dvorani Arena sa svim glazbenim i sportskim događajima za sve one koji žele društvene sadržaje nadohvat ruke odlučili da Alfa stan jedan od najmlađih kvartova grada osvježi svojim alfa stanovima.

Prepoznatljiv stil; besprijekoran dizajn, jednostavnost i funkcionalnost karakteristike su rada alfa tima koji je Lanište obogatio sa 60 stanova zanimljivo osmišljenih tlocrta različitih kvadratura (38-158m2). Mlad je to i ambiciozan tim koji svojim znanjem, iskustvom i kreativnošću stvara/gradi kvalitetan i moderan životni prostor. Pozitivan stav i pristupačnost s kojim osluškuju potrebe kupaca te prilagođavaju stanove njihovim željama čini ih profesionalnim i uspješnim timom.

Pouzdani i kvalitetni partneri ključni su u zajedničkom stvaranju vrhunskog proizvoda (kvalitetne usluge i proizvoda) te stjecanju povjerenja kupaca. Alfa stan to zna, stoga za poslovne partnere odabire samo najbolje izvođače i dobavljače te bira isključivo materijali i oprema visoke kvalitete poznatih proizvođača.

Moderni i funkcionalni tlocrti, kvaliteta opreme i izvedbe gradnje po cijenama od 1500-1600 €/m2 uz ostvariv popust do kraja 2014. godine prepoznalo je do sada 50 budućih stanara koji su odlučili da im upravo alfa stan u proljeće 2015. godine postane novi dom. Alfa stan misli i na najmlađe te je s južne strane objekta osmislio dječje igralište hrvatskog proizvođača europske kvalitete.

Važno je naglasiti da je kraj 2014. godine zadnji rok za kupnju stana po sadašnjem poreznom zakonu. Od 1. siječnja 2015. godine, stupa na snagu novi porezni zakon kojim će se cijene nekretina povećati za dodatnih 10% te time znatno opteretiti budžete budućih kupaca.

Zadovoljan kupac poznato je geslo prodajne tehnike. No, u Alfa stanu to je stvarnost. Dođite ih posjetiti osobno, putem weba www.alfastan.hr ili pitajte njihove kupce. Provjerite zašto s razlogom nose ime – Alfa stan!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?