Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA USTAVA
Povratak na članak

Zadnji dan referenduma u Rusiji: Dvije trećine za potencijalni ostanak Putina na vlasti do 2036.

Putin je proglasio da će srijeda, posljednji dan glasovanja biti državni praznik kako bi se time ohrabrio izlazak glasača

Komentari 7

DU
Deleted user
12:04 01.07.2020.

Šta je je, Rusija je tehnički višestranačka demokracija, samo je pitanje da li tamošnji narod stvarno obožava Putina ili im je oporba u totalnom neredu.

VL
SO
Sotona
15:13 01.07.2020.

Mislim da narod tamo vidi razliku Tramp i potom Putina i nemaju problema kad vide št su si Ameri izabrali i kao se ponašaju kad vide koga oni imaju i što se radi tamo . Znamo to je najbitnije zaje za poglavice države da je Pametan -mudar i da ima vrhunski razum te da je zaista po svemu nenadmašiv u usporedbi sa svim ostalima zaostalima u svijetu, super omiljen ne smo u Rusiji ; nego i kod razumnih van Rusije ; ( mnogi u vrhu zapadnih zemalja su svjesni i te kako smo ne smiju naravno ni da se našale ) ; a da nema podmukle bjesomučne propagande protiv njega već bi 5 nobelovih nagrada zaradio .za ovo vrijeme vođenja zemlje ....

VL
MP
Miroslav.P
12:13 01.07.2020.

Bravo za Rus predsjednika Vladimirovica. vratio moc Rusiji svjetske velesile. Gledam tu u Moskvi sta su sve napravili posljednji 15 god nemoguce rade i grade. Skolstvo i zdrastvo besplatno. Medicina vrh vrhova.Otvorili dvadeset novi bolnica posljednji tri mjeseca sa najnovijomm tehnologijom i aparatin. Svaki dan naprave do tristo tisuca novi testova sve besplatno. Uskoro ce i cjepiva bit gotova u Rujnu tj za dva mjeseca. Blago Rusiji sto ga ima. Znam neki placu narocito moji domaci Amerikanci. Neki bi volili vidit Rus u devedesetim godinama. Uzivajte Amerikanci u miru i blazenstvu u Americi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.