Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjava o silovanju

Zadarski SDP o Sinovčiću: Radi se o HDZ-ovom izmišljanju skandala

Reno Sinovčić
Željko Mršić/PIXSELL
10.05.2014.
u 12:33

Zadarski SDP Sinovčićevu izjavu o Novoseloviću objašnjava HDZ-ovim izmišljanjem skandala

Nakon što je Reno Sinovčić jučer u zadarskoj gradskoj vijećnici prozvao SDP-ovog vijećnika Antuna Novoselovića da je silovao samohranu majku, reagirali su i iz zadarskog SDP-a.

Istaknuli su kako se radi o dobro organiziranom HDZ-ovom izmišljanju skandala s kojim se nastoje prikriti malverzacije, prije svega one u pretvorbi NK Zadar, javlja HRT. Izdvojili su i dokument koji u tom smislu potvrđuje suradnju HDZ-a s neovisnim vijećnikom Renom Sinovčićem. Tvrde kako je do sada u klub usmjereno 35 milijuna proračunskog novca.

>> 'SDP-ovac Novoselović silovao je samohranu majku koja je skupljala krvavu robu'

Komentara 18

HR
HR4ever
13:34 10.05.2014.

A kako bi bilo da netko upita zrtvu o tom dogadaju ??????

L0
luena 01
13:44 10.05.2014.

Ajd ozbiljno sta ima HDZ sa Sinovcicem ,ovi SDP-ci.svugdje vide neku urotu samo se sramote... pitajte Sinovcica kako moze javno nekog optuzit ako nije istina,pitajte zenu ,netko ce morat i mora reci istinu ali vama je bitno dok ima HDZZ imat cete koga optuzivat i za svoje lazi i promasaje u ove dvije i pol godine da bi se u njima uspavali... HDZ je kriv jer premijer smjenio Linica.?

Avatar una12
una12
14:11 10.05.2014.

Sa takvim teskim optuzbama, silovanjem, se ne igra. To je vec posao za policiju, ako ima bilo kakve istine u tome. Ako ne, lik koji je njega za to optuzio,treba u zatvor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije