Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatična akcija

Zadarski heroj ispričao kako je roniocu spasio život!

Darko Bašić
Foto: Frane Šarić
1/2
17.07.2014.
u 10:25

- Potom sam i pokušao ga dotaknuti sa velikim štapom, a kada sam vidio da i to ne pali, skočio sam u more - rekao nam je voditelj Inine benzinske crpke u Zadru Darko Bašić.

Oko 9.30 sati u more uz benzinsku crpku Ine na Branimirovoj obali u Zadru ronio je skočio i nije isplivao.

Ronioca je, kako pluta, primijetio Darko Bašić, voditelj ove benzinske crpke i skočio za njim u more.

- Ronioc je bio sa bocama i došao je vaditi dagnje. Čini mi se da se malo čudno ponašao već kad je skočio. U jednom trenutku sam opet obratio pažnju na njega i vidio da samo kruži i brojne mjehuriće kako izlaze iz mora. Uzeo sam crijevo sa vodom i počeo ga zalijevati u moru kako bi ga uspio prodrmati, no nije reagirao. Potom sam i pokušao ga dotaknuti sa velikim štapom, a kada sam vidio da i to ne pali, skočio sam u more. Bio je tu još jedan Zadranin i izvukli smo ga na obalu. Nije davao nikakve znakove života, ali u jednom trenutku odnekud se pojavio liječnik i počeo ga reanimirati. Tada je prodisao - rekao nam je Darko Bašić dodajući kako je po unesrećenog ronioca ubrzo došla i Hitna medicinska pomoć.

>>Napravili dvije brane dugačke 60 metara da bi preusmjerili Mrežnicu i izvukli tijelo

>>Dobio epileptični napad, pao u ribnjak i utopio se

Komentara 1

EP
epulon
18:16 17.07.2014.

Djelatniku Ine svaka čast, ali majstor je na rivi vadio dagnje i to još sa bocama??? Prava mustra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije