Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zadarski advent prvi u Hrvatskoj

Zadarski advent
30.11.2023.
u 15:47

Savršena gastro i koncertna ponuda

Iako Advent službeno započinje tek za nekoliko dana, onaj zadarski otvoren je protekli vikend. Sad već treću godinu za redom Advent u Zadru otvara svoja vrata tjedan dana prije ostatka Hrvatske. a sudeći po atmosferi koja je vladala na kućicama pronašli su odličnu formulu za svoje sugrađane.

Advent je otvorio Tony Cetinski, a posjetitelje nije spriječilo ni par kapi kiše i malo vjetra da uživaju u koncertu, ali i ovogodišnjoj vrhunskoj gastro ponudi.

Shroom burger, Sausage special, Buncek bites, Spicy cheese balls samo su neki od specijaliteta kućice Rollin' Flock. Uz bogatu ponudu slanih specijaliteta, ovdje možete pronaći i savršene domaće fritule s preljevom po želji - slana karamela, kokos, bijela čokolada, lješnjak..

Tražile su se i porcije više Golden Friesa, kao i Truffle Friesa. Preporučamo svakako i pečeni batat s umakom kao grickalicu uz glavno jelo.

Zadarski advent trajat će sve do blagdana Sveta tri kralja - 6. siječnja 2024. a tijekom tih nekoliko tjedana, osim hrane za one najzahtjevnije ljubitelje dobrog zalogaja, ponudit će i odličnu zabavu.

U Zadar na Advent, između ostalih stižu i Let 3, Silente, Matija Cvek & The Funkensteins, Opća Opasnost, Tonči Huljić & Madre Badessa, Jole, Vatra i mnogi drugi.

Dobro isplanirajte svoje vrijeme jer ponuda je zaista bogata. Iduću subotu, 09. prosinca od 11:30 do 14:00h na kućici Rollin' Flock pripremat će se fenomenalna delicija - popularni kaljski brudet i to od bakalara! Zvuči slasno. I napominjemo da su porcije ograničene pa nemojte propustiti svoju!

KOMPLETNU PODNUDU ROLLIN' FLOCKA I ROLLIN' DELIGHTSA PRONAĐITE NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA.

FB

IG

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije