Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE POLUVRIJEME

U Zadru se sukobili navijači, privedeno 16 Bugara

Hajduk, utakmica
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
14.07.2017.
u 13:42

U sukobu su  lakše ozlijeđena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 19 i 39 godina

Repovi  trećeg  poluvremena, koje su navijači Hajduka i Levskog “igrali” na ulicama Zadra, završilo je s dvije lakše ozlijeđene osobe, te 16 privedenih bugarskih  navijača. Kako je priopćila PU zadarska dvije skupne navijača sukobile  su  se u noći na četvrtak u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru. U sukobu su  lakše ozlijeđena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 19 i 39 godina.  ,

Što se tiče Bugara, oni su privedeni prvo na policiju, a zatim su dovedeni na Prekršajni sud u Zadru zbog sumnje da su se naročito drsko ponašali. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje, a istovremeno su priopćili i da su dovršili očevid na BMW-u bugarskih oznaka koji je u srijedu zapaljen u  Zadru.  

Ustanovljeno je da je zapaljen nakon što je u vozilo  ubačeno  pirotehničko sredstvo, a šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. Počinitelj je za sada nepoznat i za njim se traga. 

 

Komentara 4

AN
Andreeejjj
17:52 14.07.2017.

Ajde ne kakite, pa nisu Bugari došli u Hrvatsku izazivat?! Naši bolesnici ih napali, zapalili im auto, itd, itd. Idite ako smijete na revanš utakmicu i tamo se ponašajte goveda ako imate muda! Fuuuj retardi, jaki ste samo u velikim grupama, smeća drogirana!

OB
ObrenM
15:56 14.07.2017.

Strancima je samo u Hrvatskoj dopusteno divljacko ponasanje.Kako bi prosao Hrvat da je u Bugarskoj napravio nesto daleko manje bezobrazno?Mi jos kukamo nad ovakovim divljacima kada zasluzeno dobiju po kapi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije