Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novogodišnja noć u Zadru prilično

Zadar: Na dočeku 2010. alkoholom se otrovalo desetak maloljetnika

zadar
Arhiva VL
01.01.2010.
u 16:32

Zbog vrlo lošeg stanja u kojem su zatečeni, nekoliko maloljetnika, od kojih je najmlađi imao samo 12 godina, prevezeno je na Pedijatriju Opće bolnice Zadar.

Doček 2010. u Zadru obilježilo je trovanje alkoholom čak desetak maloljetnika, potvrdili su u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Zbog vrlo lošeg stanja u kojem su zatečeni, nekoliko maloljetnika, od kojih je najmlađi imao samo 12 godina, prevezeno je na Pedijatriju Opće bolnice Zadar.

U Hitnoj pomoći kažu kako je novogodišnja noć bila relativno mirna.    

Komentara 7

GV
goran vrtaric
09:53 02.01.2010.

Ja se pitam imaju li ta djeca roditelje ili staratelje? Ovakvo sto se ne bi smjelo dogoditi da roditelji brinu o djeci, a ponajvise krivnje ima onaj koji im je alkohol dao ili omogucio da se alkohola dokopaju. U svakom slucaju to ce im biti dobro iskustvo.

RI
rina
17:45 01.01.2010.

A kako su prosli njihovi roditelji,dal su i oni zavrsili u Zadarskoj bolnici.

OB
-obrisani-
17:23 01.01.2010.

Sta se to dogadja sa Zadrom? Ovaj grad gotovo da se vise ni ne pojavljuje u stampi u nekom pozitivnom kontekstu vec samo kao vest iz crne hronike! Da li su to Vlasi sisli u grad, ili sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije