Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ryanair uvodi novu liniju

Zadar i Oslo spojeni zračnom vezom

zadar
Arhiva VL/Dino Stanin
16.12.2009.
u 13:35

Zrakoplovi niskotarifne irske kompanije Ryanair prema Zadru će letjeti dva puta na tjedan, srijedom i nedjeljom, a prvi zrakoplov na toj liniji poletjet će 31. ožujka sljedeće godine.

ZADAR - Samo tjedan dana nakon što je objavljeno uspostavljanje nove linije za Bruxelles, najveća niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair uvodi novu liniju za Zadar iz norveškoga glavnog grada Osla. Bit će to ujedno prva linija koja će povezati Hrvatsku i Norvešku.

Ryanairovi zrakoplovi prema Zadru letjet će dva puta na tjedan, srijedom i nedjeljom, a prvi let bit će 31. ožujka sljedeće godine. Ryanair je i ovoga puta ponudio karte u jednom smjeru po promotivnoj cijeni od pet eura, koje se mogu rezervirati do 17. prosinca u ponoć.


Osim izravne linije za Oslo, Zadar je Ryanairovim zrakoplovima povezan s Londonom, Dublinom, Edinbourghom, Pisom, Stockholmom, Frankfurtom, Düseldorfom i Bruxellesom.

Ključne riječi

Komentara 1

BB
Bugs Bunny
14:12 16.12.2009.

Bravo Ryanair! sad mi objasnite kave veze ima slika u naslovnici sa Zadrom? Unatoč vašim katastrofičnim najavama Zadar još nije potonuo, pa vas molim da maknete ove glupe pokušaje širenja panike i stavite pravu fotografiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije