Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučajni dobitak

Zabunom kupila dva listića za istu lutriju: 'Stvarno sam bila šokirana. Te brojeve uvijek koristim'

lutrija
Pixabay
16.07.2021.
u 12:38

Rekla je da su oba listića imala niz brojeva koje uvijek koristi

Žena iz Sjeverne Karoline slučajno je kupila iste listiće za igru na lutriji i na kraju podijelila jackpot od 305.046 dolara sama sa sobom piše UPI. Susan Gray iz Statesvillea rekla je da je namjeravala kupiti ulaznice za dvije odvojene igre ali zabunom je kupila dva identična listića za subotnje izvlačenje.

"Mislila sam da je riječ o drugom izvlačenju. Stvarno sam bila šokirana. Nisam mogla vjerovati", kazala je Gray je osvojila cijeli jackpot od 305.046 dolara jer je imala jedina dva dobitna listića.

Rekla je da su oba listića imala niz brojeva koje uvijek koristi. "To su brojevi koje koristim godinama. Moj rođendan", kazala je.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
belototo
12:56 16.07.2021.

glupost. da je imala i jedan listic, dobila bi punu nagradu, ovako je dobila dvije polovicne nagrade. dakle isti drek, a novinar samo prepisuje bez da razmislja kaj prepisuje

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:55 16.07.2021.

Vau... jel to očekivana reakcija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije