Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brexit
Povratak na članak

Zabrinuti Europljani u Britaniji: 'Zbunjen sam, ljut i zgrožen'

Imigracija je bila jedno od glavnih pitanja u referendumskoj kampanji u kojoj su zagovornici izlaska tvrdili da će samo Britanija izvan EU moći kontrolirati priljev migranata

Komentari 4

DU
Deleted user
19:04 24.06.2016.

Čestitke Britancima na hrabroj i mudroj odluci.

VL
Avatar mason
mason
01:10 25.06.2016.

Rece domaci Britanac Sadiq Khan Europljanima strancima na svom kontinentu. E tako vam i treba Britanci. Sad ce tih par milijuna Europljana doma ili u Njemacku. A ubrzo ce Khanovi postati vecina u Britaniji.

VL
DA
Darko22
20:36 24.06.2016.

Propaganda marxističke mašinerije se nastavlja i nakon poraza.

VL
CR
crocro
07:03 25.06.2016.

Izbjeglice će rastočiti Europu koja se ne zna nositi s tim problemom. Milijunski priljev izbjeglica koje sve europske države u određenom broju po nalogu moraju primiti i koje će izbjeglice na duže vrijeme promijeniti demografsku sliku zemlje, to je samo jedan od razloga zašto se javlja euroskepticizam. Zašto se mora nalagati nekoj državi da mora primiti određenu kvotu izbjeglica? Oni koji ih masovno pozivaju da u što većem broju dolaze u Europu, neka ih taj primi kada ih zove, ne može se zvati u ime drugih država. Masovni broj izbjeglica, potpuno druge vjere ulazi u masu stanovnika potpuno druge vjere. I to bi bilo u redu da narod neke zemlje nije zabrinut kako će stanje biti za 10 ili 20 ili 50 godina. Da budemo potpuno jasni, ne radi se o mržnji prema jadnim, nedužnim i napaćenim ljudima, radi se o tome da među njima ima i terorista potpuno zlih namjera koji unose nemir i nestabilnost u zemlju primateljicu, pa se zato događaju eksplozije svuda ginu ljudi, što nije bio slučaj u do sada mirnoj Europi. To izaziva nesigurnost miroljubivog naroda Europe pa se ne smije okupljati u grupama, strah ih je u podzemnim željeznicama, strah ih je u zračnim lukama, strah ih je na željezničkim kolodvorima i vlakovima, strah ih je na svakome mjestu jer se eksplozije događaju na svakom mjestu, a teroristi su zadovoljni ako ubiju i jednog čovjeka. To je problem, tko će razlužiti miroljubivog čovjeka od zlog teroriste. Sve se u Europi promijenilo od kada su nahrupile izbjeglice i to baš nigdje drugdje već u Europu u potpuno civiliziran i različlit svijet od njihovog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.