Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Zabrinuta sam za stanje u Hrvatskoj. Građani kopaju po kantama za smeće'

Ja neću šutjeti, bit ću aktivna i u kampanji i nakon nje. Ulazim u kampanju kako bih vratila ljudima ponos i dostojanstvo, želim da moja djeca žive u Hrvatskoj kakvu svi zaslužujemo, istaknula je Grabar Kitarović
17. lipnja 2014. u 15:35 198 komentara 11263 prikaza
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović danas je u Dubrovniku komentirala svoju kandidaturu za predsjednicu države, ali i posljednje izjave aktualnog predsjednika RH Ive Josipovića.

– Već duže sam zabrinuta. Hrvatska tone u gospodarsku krizu. Građani kopaju po kantama za smeće, a moram vam reći da nikada nisam mislila da ću morati ostavljati hranu u čistim vrećicama uz kante za smeće, da ljudi ne bi kopali po kantama na taj način i umanjivali svoje ljudsko dostojanstvo – kazala je Grabar Kitarović, javlja Dubrovački list. Odbila je komentirati Josipovićevu izjavu kako "njezinoj slici fali ton".

– Kampanja još nije počela i tada ću vrlo jasno iznijeti stavove i program. Predsjednik nema poluge izvršne vlasti, ali postoji niz načina na koje mora voditi brigu o interesima države i naroda. Ja neću šutjeti, bit ću aktivna i u kampanji i nakon nje. Ulazim u kampanju kako bih vratila ljudima ponos i dostojanstvo, želim da moja djeca žive u Hrvatskoj kakvu svi zaslužujemo – istaknula je Grabar Kitarović. Pojasnila je i da ne gleda na podjele muško – žensko.

– Vrijeme je da se prestanemo dijeliti po svemu osim po sposobnosti, entuzijazmu i onome što želimo učiniti. Trideset i sedam posto podrške koje ankete pokazuju dobar je start, ali jedini rezultat koji priznajem su izbori. Spremna sam i na prljavu kampanju, ali ono što želim jest pozitivna kampanja u kojoj su važni rezultati. Hrvatska ne zaslužuje zaokret – nego preokret – smatra HDZ-ova kandidatkinja.

>>Josipović: Ovo je dan Kolinde Grabar Kitarović, ona je ozbiljni kandidat ozbiljne stranke

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar bosanac1951
  bosanac1951:

  Ja neću šutjeti, bit ću aktivna i u kampanji i nakon nje. Ulazim u kampanju kako bi vratila ljudima ponos i dostojanstvo, želim da moja djeca žive u Hrvatskoj kakvu svi zaslužujemo, istaknula je Grabar Kitarović ...................................................... Kolinda BRAVO...Naslovnica je ... prikaži još!a je kratka,jasna i koncizna...A ovaj tekst gore potpisujem u cijelosti...E pa sad Ivo kao što vidiš utrka je počela, pripremi se dobrano jer ćeš ispred sebe imati osobu koja je dostojna utrke za predsjednicu Hrvatske, neće ti biti lako....Kolindu za predsjednicu dragi moji hrvati.....

 • gismund:

  Kolinda je pravo osvježenje, prava osoba kakva treba biti na čelu nove, moderne Hrvatske! sretno buduća predsjednice Kolinda!

 • gavrilo.crni:

  i još nekaj! hrvatska INA se je sistematski krala više od 40 godina,aznate ko je onda bil na vlasti,a to bi trebal kužiti i Stazić! pa zakaj je UDBA ukantala Đurekovića? osobno bum glasal za gospođu,Grabarević. bok svima