Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla kanalizacijska

Zabranjeno kupanje na plaži Stari Resnik u Kaštel Štafiliću

kupanje
Arhiva Večernjeg
24.07.2010.
u 13:21

Sanitarna je inspekcija je u petak uvečer izdala zabranu kupanja na plaži Stari Resnik zbog puknuća kanalizacijske cijevi. U tijeku su radovi na sanaciji plaže

Zbog puknuća kanalizacijske cijevi hotela Resnik u Kaštel Štafiliću sanitarna je inspekcija je u petak uvečer izdala zabranu kupanja na plaži Stari Resnik. Subota je bila u znaku radobva na sanaciji plaže na kojoj su se fekalije pojavile u petak oko 16 sati. Dojavu je malo kasnije dobio Centar 112  koji je alarmirao sve nadležne službe. Sanitarni ih je inspektor obavijestio potom kako je riječ o puknuću kanlizcaisjke cijevi te da je na tom dijelu obale zabranio kupanje.

Nešto prije toga, u petak oko 15 sati u moru u Kaštel Gomilci, kod Marine Kaštela, uočena je masna mrlja u moru. Ogradili su je vatrogasci, uz pomoć broda Sveti Florijan. Policija i Lučki kapetan obavili su očevid. Uzet je uzorak mora. Još se ne zna čime je izazvano zagađenje ni tko ga je izazvao.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije