Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI TABLOID „ÖSTERREICH“
Povratak na članak

Zabrana ulaska povratnicima iz Hrvatske u restoran u Grazu postala - diplomatska afera

Glunčić je također pozvao na solidarnost u ovim za sve ljude i države ne baš jednostavnim vremenima koronakrize, istaknuvši da se „isključivanjem i stvaranjem atmosfere straha samo dodatno pojačava patnja“.

Komentari 13

DU
Deleted user
14:11 20.08.2020.

A jadnicak, muci se sa rasistickim osjecajima prema hrvatima a boji se to otvoreno artikulirati ! Kao da mu virus ne mogu donijeti gosti koji su drugdje ljetovali ili pokupili virus jednu ulicu dalje.

VL
DU
Deleted user
14:31 20.08.2020.

Rasista bez sumnje. Baš me zanima kako bi austrijska vlada reagirala da su u citavoj EU nakon korona partija u Tirolu po restoranima počeli pisali zabranjen ulazak austrijancima. Sramota za Austriju

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:21 20.08.2020.

Iz Austrije je došao najpoznatiji čovjek, ne nije Beethoven nego ADOLF. Beethoven je iz Njemačke, Adolfje Austrijanac.

VL
PO
pointmaker
19:36 20.08.2020.

kada se kod nas ludilo zbog dolazaka talijana i povratnika iz italije tada se nije govorilo o diskriminciji. naša vlada riskira živote zbog novaca kako bi uhljebima isplatila plaće! to je jedina istina i sada se netreba čuditi kada zemlje prema nama izdaju logične mjere!

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
15:17 20.08.2020.

A čiji je restoran....

VL
KO
Kokobil
22:01 20.08.2020.

Neke profesije,poput kontrolora parkiranja u velikim gradovima,u Austriji mogu raditi samo rodjeni austrijanci ili eventualno "stranci" ali koji su rodjeni i odrasli u Austriji te imaju austrijski pasos!?? Poslove poput tih,recimo ne mogu raditi cak ni EU drzavljani i to ne oni "friski" nego Talijani,Nijemci a cije su drzave i osnovale EU a koje je Austrija clan.Rasizma sluzbeno nema,ali se on itekako osjeti,samo sto se provodi "sofisticirano",neizravno,a opet "efikasno".

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:01 20.08.2020.

Zabranjuju Bleiburg, zabranjuju povratnike iz Hrvatske, zabranjuju Thompsona.

VL
DM
drazen.muhvic
14:39 20.08.2020.

Opaska komentatorima: ovo nije rasizam! Možda je ksenofobija, ali rasizam sigurno nije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.