Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE STRANE
Povratak na članak

Zabrana motora s unutarnjim izgaranjem stvara razdor u Europi, EK spremna predložiti 'zakonsku rupu'

Dok Francuska i Španjolska tvrde da se rok 2035. ne smije odgađati zbog brige za okoliš, Njemačka i Italija tvrde da će zabrana motora s unutarnjim izgaranjem ekstremno negativno utjecati na njihovu industriju

Komentari 2

OB
Oblivion
08:25 15.03.2023.

Istražite malo šta voze ti "zeleni"

VL
BI
Biouskoli91
10:30 15.03.2023.

Nulta stopa emisije ne postoji! Proizvodnja baterija, generiranja elektricne energije, materijali za napraviti solarne celije, itd, itd.... ne postoji nulta emisija. A pogotovo kod trenutne tehnologije za Li baterijama. Manje stete ucini moderan dizlas/benzinac nego jedan strujic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.