Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADA NAJMOĆNIJI ČOVJEK HRVATSKE

Zaboravljeno suđenje stoljeća: Što se zapravo zbiva s bivšim premijerom i 'majkom svih afera' prije 12 godina?

01.11.2022.
u 07:05

Odvjetnici vjeruju da će objedinjavanjem kazni dobiti 15 godina, a kako je po pritvorima proveo gotovo 8 godina, nadaju se i uvjetnom otpustu za dvije godine

Komentara 35

Avatar Cantor
Cantor
08:03 01.11.2022.

Dešava se to da zbog bezveznih automatskih filtera čovjek ne može ostaviti normalni komentar jer navodno sadrži uvredljiv sadržaj. Pri čemu se može samo nagađati o čemu se radi. To se događa....

ZP
zeljko.posaric.9
07:39 01.11.2022.

Majka i Otac svih afera su se desili 2001.e . Ovo prije 12 godina je, prema međunarodnim sudovima bilo samo političko suđenje Sanaderu i to temeljem falsificiranih snimaka i "nepouzdanih svjedoka".

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:53 01.11.2022.

Suđenje Sanaderu je pokazalo sav jad i tugu HR sudstva a još više tužiteljstva. Umjesto da mu sude dokazima ( kojih u slučaju Fimi medije ) ima na stotine oni uporno guraju političke presude za INA-u i Planinsku gdje nemaju niti jedan rekevantan dokaz i samim time su izblamirali HR na međunatodnom planu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?