Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

Zaboravio ključeve pa se penjao zidom i pao s pet metara visine

\'02.12.2010.,Zagreb -   Zgrada kojoj stan ima Vinko Mladineo na adresi Vukovarska 222. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Željko Lukunić/PIXSELL
30.03.2011.
u 11:01

Zasad je poznato tek da je 16-godišnjak izvan životne opasnosti, a kako pregledi još uvijek traju, ne zna se koliko je teško ozlijeđen

Mladić star 16-godina zaboravio je ključeve stana u Ulici Slavka Batušića u Španskom pa se odlučio do stana popeti po stražnjoj strani zgrade. U jednom trenutku pao je s visine od pet metara i prevezen je u bolnicu u Klaićevoj. Zasad je poznato tek da je 16-godišnjak izvan životne opasnosti, a kako pregledi još uvijek traju, ne zna se koliko je teško ozlijeđen.

Policija je izvijestila kako se nesretni događaj zbio u utorak oko 9 sati, a mladić je najprije pao na plastičnu nadstrešnicu, propao kroz nju i slomio stakleni izlog jednog poduzeća. Na kraju je završio na stepenicama koje vode do podruma.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:05 30.03.2011.

Haha ¸! Pa malac je mislio da je Spiderman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije