Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Zaboravili učenika na Interliberu, slijedi kazna

Roditelji javili razrednici da njihov sin nije u autobusu

Komentari 6

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
02:39 18.11.2016.

Ma ne, nemoguće da se tako nešta dogodi ovima iz Istre?! Pa, oni su savršeni u svemu, uzor svima, pameti za izvoz! Imam još nešta jako zlobno za reći, ali ću se suzdržati...nisam ja Pernar!

VL
TH
than
11:40 18.11.2016.

Djeca se znaju izgubiti, tko ih ima zna da mora i 100x ponavljati, no morati ce i 101x, ali autobus ne smije krenuti dok nisu sva u njemu. Dakle, nitko nije provjerio jesu li sva djeca usla. Za tako nesto nema izgovora.

VL
RD
Red Dufrense
09:24 18.11.2016.

ovo je pitanje za roditelje. Da ste odgojili dijete kako treba bilo bi sa ostalim ucenicima.

VL
Avatar fijolica
fijolica
13:37 18.11.2016.

Nažalost, ovo doista ima veze s propustom nastavnice. I odrasle putnike broje prije nego što autobus krene, i to dva puta, a kamoli ne djecu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.