Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za vlasnikom

Splitska policija: Zaboravili ste novac na bankomatu? Dođite po njega!

bankomat
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
01.07.2019.
u 11:09

Novac su pronašli strani državljani, u subotu, 29. lipnja 2019. godine  i zatim ga predali u II. Policijsku postaju Split

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska pozvala je neopreznog korisnika jednog bankomata na području grada Splita koji nije preuzeo svoj novac da se osobno javi u II. Policijsku postaju Split, Pojišanska 2, radi preuzimanja ostavljenog novca. Nisu naveli o kojoj se svoti radi, kao ni o kojem je bankomatu riječ. To bi trebao znati vlasnik nepreuzetog novca. Pronašli su ga strani državljani, u subotu, 29. lipnja 2019. godine  i zatim ga predali u II. Policijsku postaju Split. 

Ključne riječi

Komentara 4

HO
horton
11:21 01.07.2019.

Pa vajlda banka (ili tko je već vlasnik navedenog bankomata) imaju podatke o podizanju novca.

Avatar Dumen
Dumen
12:23 01.07.2019.

Kome ide tih 2000 kuna ako se nitko ne javi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije