Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stožer objavio podatke
Povratak na članak

Zabilježeno 2627 novih slučajeva zaraze, preminulo 37 osoba

Do danas je ukupno testirano 1.693.080 osoba, od toga 9429 u posljednja 24 sata

Komentari 6

ZJ
Zjako
11:54 17.04.2021.

Čemu ovi više služe? Mjere koje se ne poštuju, cifre koje smisla nemaju. Trg. Centri rade a sajam u Sesvetama na otvorenom ne

VL
JM
ja-ma
12:45 17.04.2021.

I tako obrisana još dva moja komentara vezano uz odluku zagrebačkog stožera da pošalje djecu u školu.Ne znam koje pravilo kršim ako samo pišem da je nacionalni stožer izgubio svrhu i da ga se treba raspustiti jer ionako lokalni šerifi"epidemiolozi" sami odlučuju.

VL
DU
Deleted user
12:26 17.04.2021.

Zarazen ne znaci po definiciji da si bolestan. Osobno,prosli mjesec sam (speedtest) testiran pri ulasku u drugu drzavu i uspostavilo se da sam 'kontaminiran' a nisam imao nikakvih simptoma. Mene te njihove brojke o zarazenima ne brinu,brine me rastuci porast umrlih,posebno osoba srednje dobi a i mladjih. Ovim brojkama kojima marljivo granatiraju jadni narod uz svakodnevnu propovjed o 'odgovornom ponasanju' vjerovatno zele ljude uplasiti,dezorijentirati i sa druge strane intenzivirati cijepljenje(neznam samo sa cime, jer cjepiva nema). Tom strategijom bjeze ko vrag od tamjana jer znaju i oni i ustirkani Plenkovic da su zabrljali i napravili nekoliko katastrofalnih pogresaka. Kada smo mogli nabaviti Sputnik V to je za gospodu bilo ponizavajuce,a da su to ucinili,nebi imali problema.Imamo problema za citavu turisticku sezonu od koje zivi puno ljudi,ne samo izdavatelji appta vec kompletan turisticki sektor,poljoprivreda,logistika itd itd. Agencije na zapadu su nas izbacile iz ponude za ljeto jer smo jos mjesecima kontaminirana zona u koju nitko nece ulaziti. Slusamo najbijednije lazi o turizmu kojima nam bacaju pijesak u oci.

VL
AN
anthropos
15:14 17.04.2021.

Svugdje ide na bolje, a kod nas na gore

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:52 17.04.2021.

Krhko je znanje.Tek za jedno 5-6 godina ćemo znati malo više o ovome.

VL
VL
_________
11:40 17.04.2021.

Dobro je dok nije obrnuto, nema panike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.