Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Zabili se u ogradu na Istarskom ipsilonu. Automobil potpuno smrskan

Nesreća na Ipsilonu
Foto: JVP Rovinj/Facebook
1/8
16.09.2019.
u 12:37

Zbog neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja automobil se zanio i udario u betonsku zaštitnu ogradu. U vozilu su bili vozač i njegov suputnik

Kod vijadukta Limska draga na Istarskom ipsilonu oko 8.50 sati dogodila se prometna nesreća. Na mjestu događaja intervenirali su vatrogasci iz JVP Rovinj koji su na svojem Facebooku objavili da su svi putnici u automobilu neozlijeđeni. Na fotografijama se vidi kako je automobil smrskan.

Osobno vozilo kretalo se iz smjera Pule prema Umagu, ali se zbog neprilagođene brzine uslijed nepropisnog pretjecanja zanijelo i udarilo u betonsku zaštitnu ogradu. U vozilu su bili vozač i njegov suputnik, javlja Regional Express.

Video: Veće kazne u prometu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:22 16.09.2019.

Sigurno su uključili autopilot i spavali.

SN
snovakor
13:29 16.09.2019.

super TESLA ... bravo šoferu ... kad ne znaju koristiti vozila ... a na YT možete i pogledati kako mnogi koriste taj auto... ljude bi se moralo oštro kažnjavati za ovakve nesreće !

SU
sunce12345
13:04 16.09.2019.

Pa malo čudno na tom ipsilonu koliko je ljudi poginulo....Treba blagosloviti to područje,kao da je ukleto...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije