Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Zabavni park u kojemu odrasli i djeca – ratuju

Svijet se naviknuo na to da iz Kine dolaze mnoge neobične ideje, ali teško se što može usporediti s najnovijom umotvorinom.
28. listopada 2012. u 20:58 1 komentara 4 prikaza
Zabavni park u kojem ratuju djeca i odrasli (1)
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/5

Naime, Kinezi su otvorili zabavni park u kojemu se djeca i odrasli igraju rata! Amaterski glumci oponašaju brutalne ratne scene, a u igru se, ako plate ulaznicu, mogu uključiti svi – čak i djeca. Prvoga dana u ratnički “zabavni” park u sjeverozapadnoj kineskoj provinciji Shanxi pohrlile su tisuće ljudi, a u redu za zaduženje uniformi i oružja – na sreću, samo igračke – stajale su stotine dječaka i djevojčica.

Dobro naoružani klinci zatim su postali ratnici u Drugom kinesko-japanskom ratu, u kojemu su se 30-ih godina prošloga stoljeća kineski komunisti gerilski borili protiv japanskih okupatora, što je glavna tema “zabavnog” parka. Da sve izgleda što realnije, brinu se najsuvremeniji tehnološki uređaji za zvučne i svjetlosne efekte.

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga
  • viluk007:

    I am/VLM čemu se rugaš, djeca su se igrala rata "otkad je boga i svita" a u pravim ratovima su ginula i djeca i odrasli. Greška je uvijek u odgoju i učenju bez obzira o čemu se uči. Obično se ... prikaži još!se neki ljudi krevelje kada vide krv a to je samo dio tijela, kao i ruke, noge, koža, no odgojem smo utuvili da je strašno vidjeti krv, mrtvaca i sl.