Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Zagorju

Zabavna glazba vraća se na velika vrata – voli je i stara i nova publika

'koncert_siv_zag_210311'
Foto: ''
1/13
21.03.2011.
u 14:48

Hajdemo pjevati mi koji smo pjevali i prenesimo tu pjesmu mladima – misao je vodilja projekta koji ljudima vraća hitove

Đuka Čaić, Marina Tomašević, Alen Slavica, Dalibor Brun, Darko Domjan, Mladen Kvasić, Željko Krušlin Kruška, Boris Babarović Barba, Danijel Popović, Sead Memić Vajta potpomognuti Jurajem Galinom, Podvinčanima i Rajkom Suhodolčanom u nedjelju su u Bedekovčini, a dan prije u Tuhlju, podignuli sve na noge.

Iz škole nosili stolce

Sportska dvorana bila je premala za sve koji su željeli čuti pjevače svoje mladosti, istinske zvijezde hrvatske zabavne glazbe koje su posljednjih dvadesetak godina, ne znamo čijom krivnjom, zašutjele.

I nakon što je u Bedekovčini u prepunu dvoranu iz škole doneseno na stotine dodatnih stolaca, tijekom koncerta koji je trajao tri i pol sata publika nije prestajala pjevati. Jer, izvodile su se najpoznatije skladbe hrvatske zabavne glazbe.

Osim što su željeli razveseliti publiku, kako nam je rekao jedan od organizatora, menadžer Vladimir Mihaljek Miha, cilj projekta "Legende pjevaju" jest da se i na ovaj način pomogne zabavnoj glazbi.

– Mi smo se udružili. Zvijezde koje su prodavale milijune ploča podsjetile su na sebe, ali i na ljude koji su te hitove stvarali. Misao vodilja nam je: "Hajdemo pjevati mi koji smo pjevali i prenesimo tu pjesmu mladima – kazao je Mihaljek.

Ništa bez Videka

I kao da nije bila dovoljno to da je dobre stare glazbe bilo na pretek, svoj obol dao je i Vid Balog. Osim što je ustvrdio da je istinski brend Zagorja gemišt, dijelio je i savjete kao što su: "Ni jedna bolest nije zdrava" ili "Bolje je biti bogat i zdrav nego betežni siromah".

Komentara 1

WI
wiktorija
10:23 24.03.2011.

predivno ....nemogu izustit koliko mi je žao što nisam mogla ić,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije