Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Za zdravlje će hodati od Zagreba do Karlovca

Udruga Novi život
Privatni album
03.10.2014.
u 14:34

Udruga Novi život organizira pješačenje 4. i 5. listopada

Svi ljudi dobre volje pozvani su  pridružiti se akciji "Hodanjem do zdravlja" koju organizira Udruga oboljelih od raka, leukemije i ostalih malignih bolesti "Novi život" iz Karlovca.

Za zdravlje će se hodati od Zagreba do Karlovca 4. i 5. listopada, a cilj je akcije senzibiliziranje javnosti i svjedočenja o mogućoj pobjedi nad okrutnim bolestima te će se prikupljati novac  za pomoć u liječenju oboljelih.

Udruga pokušava pronaći alternativne načine kako bi se pomoglo liječenje. U planu im je i izgradnja eko vrta na području Netretića u kojem bi trebali uzgajati zdravu hranu koja će oboljelima omogućiti promjenu životnog stila. 

- Nakon dvije kemoterapije i jednog ciklusa zračenja krenuo sam svojim, alternativnim putem liječenja. Ja sam čisti primjer! Dosta liječnika se čudi jer sam pobijedio stanice raka. Inače imam multipli mijelom od kojeg je bolovao i pokojni predsjednik Sabora Boris Šprem, a uspio sam zdravom hranom i promjenom života oduprijeti se bolesti, kazao je predsjednik udruge Ivan Mandić.

>>Tjeraju me da pijem zamjenski lijek. Nemam zamjenski život ni moja djeca zamjensku majku

>>Ako dosad niste početli vježbati, možda vas ovo natjera da počnete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije