Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI I TRPI

Za vožnju Irskom potrebni su jak mjehur i dobri bubrezi

autoput u Irskoj
16.09.2010.
u 07:31

Irci su izgradili brze autoceste od irskog mora do Atlantika, ali je proračun presušio prije nego što su uz njih podigli odmorišta, kafiće i zahode.

Želite li popiti kavu ili vam je možda sila pa biste se olakšali, na putu između dva najveća irska grada, Dublina i Corka (oko 250 km) nećete to imati gdje učiniti dok ne stignete na odredište. Ni između Dublina i Corka ni bilo koja druga dva velika grada u Irskoj. Naime, Irci su taman uspjeli riješiti problem katastrofalno loših puteva, naslijeđa davne prošlosti kad su bili jedna od najsiromašnijih država Europe, i izgraditi moderne prometnice, kad je u projektu koji je predviđao ulaganje od 35 milijardi eura do 2015. novca nestalo.

Zbog gospodarske krize je NRA (National Roads Authority) morao odustati od planova za odmorišta i sad podižu pored puta znakove kojima vozače i njihove putnike upozoravaju na tu situaciju te ih upućuju na skretanja prema benzinskim postajama u usputnim gradovima, na kojima ima zahoda. Njihov glasnogovornik te znakove opravdava jednostavnim riječima:

- Bitno je upozoriti ljude na ono čega nema kao i usmjeriti ih prema onome čega ima.

Ključne riječi

Komentara 4

PE
Pegaz
15:38 09.08.2011.

A bas da jesi, obican cunt :)

CU
cunt
23:08 16.09.2010.

pogle ovog morža, a kaj delaš u rvackoj na cestama, staneš sa strane i dupe sklizneš van i usereš se

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
04:42 18.09.2010.

prazzznimo se prazznimo pa smo veseliji i boljjji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije