Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život s krivnjom
Povratak na članak

Za volanom sam ubio prijatelja. Drugi put kolegu, na istom mjestu

Apsurd: osuđeni jer su u prometu nekoga ubili mogu se voziti kada idu na vikend ili godišnji!

Komentari 11

FI
fichukalo
09:40 07.06.2010.

Hitno promijeniti zakon. Kada netko tko je usmrtio osobu u alkoholnom stanju može to opet učiniti, a po sadašnjem zakonu mogao bi i treći put. Ne daj Bože. Oduzimati vozačke dozvole trajno takovim vozačima, a ne ih podučavati nečemu što im očito ne pomaže. A zamislimo da u zatvorima imamo i tečajeve za provalnike da drugi put ne ostave tragove, te tečajeve za ubojice, odnosno neka ih uče pravilno držati oružje. HITNO otvoriti Goli Otok.

VL
TY
Tyrael
12:59 06.06.2010.

Godianam trazio razlog,a bio je pijan? 2 godine primjereno za ubojstvo? Samo zbog tih izjava bi trebalo injekciju primijenit, a ne hranit budalu u zatvoru.

VL
LI
livoguza2
14:58 06.06.2010.

Ove treba zaposliti u KOCKICU da vozaju čelnike SDP-a. Jer iz KOCKICE izviru sve hrvatske nevolje.

VL
OB
-obrisani-
15:37 06.06.2010.

piše..pa čak i profesionalni vozači nisu položili test.....zna se da roditelji od nekad govpre ..ako nečeš učiti ideš za kočijaša ...šoferi se baš ne odlikuju inteligencijom ,što veči auto vozi to je arogantniji jer ne poštuje prednosti malih vozila ,neka profesionalci trunu bez samilosti

VL
DA
davor1
11:37 06.06.2010.

Moj pokojni otac mi je često znao reći da je vozač jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru. Time mi je naravno želio reći kolika je velika odgovornost vozača. Nažalost malo ljudi koji sjeda za volan o tome razmišlja. Dapaćeaće prevladava agresivna ili nepažljiva vožnja, često to i kombinirano. A dovoljno je (pored znanja koje se steknu i u autoškoli) samo prilagoditi se stanju na cesti i prije svega svojim vlastitim mogućnostima. Naglasak na vlastitim mogućnostima. Izlišno je naravno uopće spominjati da alkohol i vožnja mogu ići zajedno.

VL
DE
deputo
11:45 06.06.2010.

I opet kad odsluži kaznu fešta,alkohol pa na cestu pa gdje je tu zakon takvima ne treba dozvolit da pješice hodaju cestom a kamo li sa vozilom.Kazne su preblage treba im dati pa desetak godina i da nikad više ne smije sjesti za volan

VL
OB
-obrisani-
12:15 06.06.2010.

kakva drzava takvi i drugovi vozaci

VL
KA
Kakma
13:21 06.06.2010.

Iz bolesnog,korumpiranog i bezosjecajnog drustva se stvaraju ovakvi monstrouzni ljudi(vozaci).

VL
VI
vidimškoj
14:07 06.06.2010.

kad izađe triba ga zaposlit da vozi vladu.

VL
KR
krilnik2
17:47 06.06.2010.

Strpljivi su i pazljivo prate nastavu jer se nadaju skracenju kazne zbog \"dobrog ponasanja\". A onda po starom; jednom cuger, uvijek cuger. Nema tu pomoci, oduzeti vozacku!

VL
Avatar Jana
Jana
18:17 06.06.2010.

Svakome se može dogoditi prometna nezgoda ali kada je ona izazvana nepažnjom, u alkoholnom stanju, pod utjecajem droge ili zbog pisanja sms-ova i telefoniranja mobitelom za vrijeme vožnje te zbog ludovanja onda trebaju stroge kazne.U slučaju da je netko smrtnoo nastradao ili ima poslijedice onda treba dugogodišnji zatvor i trajno oduzimanje vozačke dozvole.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.