Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo turizma
Povratak na članak

Za uspostavu regionalnih centara kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu 300 milijuna kuna

255.000.000 kuna financira se sredstvima Europskog socijalnog fonda, a 15%, odnosno 45.000.000 kn osiguralo je Ministarstvo turizma.

Komentari 1

AN
antonelić
17:00 31.07.2019.

" razvoj ljudskih potencijala u turizmu " , " stvaranje regionalnih centara kompetetnosti u turizmu " , " modernizacija ponude strukovnog obrazovanja te podizanje njegove kvalitete u svrhu povećanja zapošljivosti učenika kao i mogućnosti za daljnje obrazovanje “ ... all ga dobro mrsomudi min.tur.nedonošč. cappelli , ali umjesto trkeljanja bilo bi mu bolje da uzme iglu i konac u ruke ( zajedno sa brigadom uhljeba u turizmu ) i neka krpaju srpanjsku rupu ... a 300 milijuna kuna poticaja bilo bi korisnije uložiti u sektor branja boca po kontejnerima ... neka nam vlada digne povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu po boci ... namah bi se digao bedepe i rejting , povećala produktivnost i zapošljavanje , a masa mladih pečalbara bi se vratila iz irske i njemačke da se zaposle u turizmu za 4-5 tisuća kuna mjesečno te bi tada bili u eri blagostanja i prosperiteta ... možda bi sustigli bugarsku i rumunjsku ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.